Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Casal de joves Girapells

by elparlante in Comments: 0

El Casal de Joves Girapells és un projecte de joves del barri del Guinardó, des del qual es vol promoure la participació juvenil i l’exercici de la ciutadania gràcies a l’articulació dels i les joves a partir de l’associacionisme. El seu objectiu es facilitar les eines necessàries a les joves de la zona per tal que s’empoderin i que siguin capaces de dur a terme els seus propis projectes, treballar per al seu barri i gestionar una oferta de lleure i oci alternatiu! A Girapells treballen diverses entitats, col·lectius, veïns i veïnes del barri del Guinardó, com Vaquetes del Guinardó, l’AEIG Perot Guinarda, l’Assemblea de Joves del Guinardó, la Comissió Jove de Festes del Guinardó, l’Esplai Torxa i el CJD7, que van dur a terme el procés participatiu per la definició del Casal.

ASSEMBLEA D’ATURATS I ATURADES DE NOU BARRIS

by elparlante in Comments: 0

L’Assemblea d’Aturats i Aturades és una assemblea de treballadors que s’organitzen per lluitar contra l’atur, la precarietat i el capitalisme. A través de les seves activitats volen servir d’ajuda als homes i dones en situació d’atur del Nou Barris que volen lluitar contra la injustícia i les condicions laborals precàries a les quals ens han portat la corrupció, la crisi i un sistema polític deficient. El seu objectiu és organitzar-se i lluitar per aconseguir millors condicions de vida per a tothom: un treball, un salari bàsic, i trobar solucions per a sectors més precàries, mercats solidaris, ajudes municipals, cooperatives, bancs d’aliments, transport gratuït, etc. L’Assemblea es reuneix cada divendres a les 18 a l’Ateneu La Bobila de Porta, en la Plaça de Sóller.

ASSOCIACIÓ GABELLA – C.F.S. COMPARTIR

by elparlante in Comments: 0

L’Associació Gabella te l’objectiu de promocionar infants i joves que es troben en situacions de vulnerabilitat social al barri Gòtic de Barcelona, a partir del treball diari de les professionals i el voluntariat. L’atenció educativa i social que realitza s’estén també a les seves famílies per tal que sigui integral i de qualitat. “Per educar cal estimar” és el lema de Champagnat que l’Associació segueix, posant els Drets dels Infants i l’educació des del vincle al capdavant del que fan. El Club de Futbol Sala “Compartir” és un dels projectes que més destaca perquè afavoreix el creixement personal, la integració social i intercultural dels infants, adolescents i joves del districte Ciutat Vella. Constituït el 1997, és un dels projectes socials amb més èxit en aquesta zona de Barcelona.

CASAL DE JOVES PALAU ALÒS

by elparlante in Comments: 0

El Casal de Joves Palau Alòs és un equipament juvenil de promoció social que, mitjançant un espai relacional i una dinamització sociocultural, promou els valors democràtics, els drets humans i la sostenibilitat a partir de fomentar la presa de decisions autònoma i responsable, de treballar en grup des de la participació activa en projectes col·lectius i de potenciar la identificació i implicació a la comunitat. Per la joventut del barri de Sant Pere, Santa Caterina, La Ribera i El Born n’és l’espai on poden estudiar, fer treballs en grup, connectar-se gratuïtament a Internet i trobar informació i assessorament sobre: Formació, Treball, Habitatge, Oci i Cultura i Salut.