Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Entitats

El Casal de Joves Girapells és un projecte de joves del barri del Guinardó, des del qual es vol promoure la participació juvenil i l’exercici de la ciutadania gràcies a l’articulació dels i les joves a partir de l’associacionisme. El seu objectiu es facilitar les eines necessàries a les joves de la zona per tal que s’empoderin i que siguin capaces de dur a terme els seus propis projectes, treballar per al seu barri i gestionar una oferta de lleure i oci alternatiu! A Girapells treballen diverses entitats, col·lectius, veïns i veïnes del barri del Guinardó, com Vaquetes del Guinardó, l’AEIG Perot Guinarda, l’Assemblea de Joves del Guinardó, la Comissió Jove de Festes del Guinardó, l’Esplai Torxa i el CJD7, que van dur a terme el procés participatiu per la definició del Casal. Read more!
L'Assemblea d'Aturats i Aturades és una assemblea de treballadors que s'organitzen per lluitar contra l'atur, la precarietat i el capitalisme. A través de les seves activitats volen servir d'ajuda als homes i dones en situació d'atur del Nou Barris que volen lluitar contra la injustícia i les condicions laborals precàries a les quals ens han portat la corrupció, la crisi i un sistema polític deficient. El seu objectiu és organitzar-se i lluitar per aconseguir millors condicions de vida per a tothom: un treball, un salari bàsic, i trobar solucions per a sectors més precàries, mercats solidaris, ajudes municipals, cooperatives, bancs d'aliments, transport gratuït, etc. L’Assemblea es reuneix cada divendres a les 18 a l’Ateneu La Bobila de Porta, en la Plaça de Sóller. Read more!
L’Associació Gabella te l’objectiu de promocionar infants i joves que es troben en situacions de vulnerabilitat social al barri Gòtic de Barcelona, a partir del treball diari de les professionals i el voluntariat. L’atenció educativa i social que realitza s’estén també a les seves famílies per tal que sigui integral i de qualitat. “Per educar cal estimar” és el lema de Champagnat que l’Associació segueix, posant els Drets dels Infants i l’educació des del vincle al capdavant del que fan. El Club de Futbol Sala “Compartir” és un dels projectes que més destaca perquè afavoreix el creixement personal, la integració social i intercultural dels infants, adolescents i joves del districte Ciutat Vella. Constituït el 1997, és un dels projectes socials amb més èxit en aquesta zona de Barcelona. Read more!
El Casal de Joves Palau Alòs és un equipament juvenil de promoció social que, mitjançant un espai relacional i una dinamització sociocultural, promou els valors democràtics, els drets humans i la sostenibilitat a partir de fomentar la presa de decisions autònoma i responsable, de treballar en grup des de la participació activa en projectes col·lectius i de potenciar la identificació i implicació a la comunitat. Per la joventut del barri de Sant Pere, Santa Caterina, La Ribera i El Born n’és l’espai on poden estudiar, fer treballs en grup, connectar-se gratuïtament a Internet i trobar informació i assessorament sobre: Formació, Treball, Habitatge, Oci i Cultura i Salut. Read more!