Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Barris

Va ser una vila independent del Pla de Barcelona i la última annexió municipal a Barcelona (1921), malgrat l’oposició dels sarrianencs. Aquest barri, antic enclavament de la burgesia catalana, combina els racons on es pot rememorar l’antic poble rural amb les zones modernes i grans vies de comunicacions. Situat al nord de Barcelona, Sarrià compta amb un gran entorn natural al vessant de la serra de Collserola. Les persones entrevistades són participants del projecte http://cruilla-comu.elparlante.es/ a l’Institut Escola Costa i Llobera. Read more!
El barri més jove de tota la ciutat. Porta d’entrada i sortida de Barcelona, Ciutat Meridiana és el resultat d’anys d’especulació, tant en els anys de dictadura com en els de la democràcia . Aquest racó de la ciutat fou construït en només quatre anys sense molts dels equipaments necessaris. Aquestes mancances van millorar als 70 i 80 amb quelcom que caracteritza aquest barri, la lluita veïnal. La diversitat també és una de les riqueses de Ciutat Meridiana, i és que la onada migratòria dels anys 90 va revitalitzar un barri que s’estava despoblant. Les persones entrevistades són participants del projecte http://ciutat-esperanca.elparlante.es/ amb el Pla Comunitari Ciutat Meridiana. Read more!
Un dels barris d’Europa més diversos culturalment. Va néixer a partir dels camps i camins rurals que es trobaven fora de les muralles de la ciutat. La seva autenticitat i personalitat ha atret a turistes de tot el món que passegen pel seus carrers. Aquest barri, també amb una gran presència de teixit associatiu, és conegut també per la presència de nombrosos estudis d’art, galeries i llibreries modernes, el MACBA i el CCCB. Les persones entrevistades són participants del projecte http://ravaleados.elparlante.es/ Read more!
Aquest barri és el nucli més antic del districte de Sant Andreu. Va ser un municipi independent annexionat a Barcelona el 20 d’abril de 1897 per un decret llei. El fet d’haver estat una antiga vil·la dóna a Sant Andreu una identitat pròpia molt marcada. Amb un teixit associatiu ric i variat, aquest barri compta amb una gran oferta cultural i festiva. Les persones entrevistades són participants del projecte http://cruilla¬comu.elparlante.es/ a FEDAC Sant Andreu. Read more!